Mofturi, "fite", micute obsesii...-13
- codrutza
- Full member
- Inregistrat: 2008-01-03
Re: Mofturi, "fite", micute obsesii...
kathrynn a scris:Fetele, am o curiozitate, pentru cele care au scris ca nu mananca la altii acasa. Nu ati fost niciodata invitate la mese festive, aniversari, onomastici acasa la prieteni sau rude? Nici la ei nu mancati? Stati la masa si nu mancati nimic? Nu va suparati ca intreb, da zau ca nu pricep.
Ce obsesii am mai gasit ... Am cu spalatul pe maini. Daca incep sa spun, cred ca trimiteti salvarea dupa mine - daca iau sa mananc o portocala, pe langa ca ma spal eu pe maini, spal si portocala, cu sapun sau detergent de vase pt ca tot timpul ma gandesc ca sigur aia care le-au cules erau murdari pe maini. - la fel fac cu fructele (le spal cu sapun) daca le culeg din gradina proprie, vara, pentru ca intotdeauna vine cainele cu mine si inevitabil mai pun mana si pe el in timp ce culeg si ma gandesc eu ca se transfera microbii de pe caine pe fructe. - daca imi fac omleta, dupa ce sparg ouale, trebuie sa ma spal pe maini. - daca trebuie sa pun mana pe telefon (fix sau mobil) in timp ce umblu cu mancarea, iar ma spal pe maini. - daca mananc la serviciu si vine vreun client si trebuie sa umblu cu bani ... ati ghicit ... iar ma spal pe maini (asta daca am ceva pe care se pune mana direct. daca e cu tacam, n-am treaba)
Culmea (ca sa vedeti ca nu-s complet dusa ), imi place la nebunie sa mananc cand conduc la un drum mai lung, in special chipsuri si atunci nu mai am nicio treaba ca nu-s chiar proaspat spalata pe maini. Oricum vad microbi peste tot dar imi zic "las ca nu mor dintr-atata".
Si mai am. Revin cu fite si obsesii din domeniul moda si frumusete.
Doamne!parca as fi scris eu! bine ca nu-s singura!
- whitneyfree
- Full member
- Inregistrat: 2009-04-09
pokemon a scris:whitney, eu nu m-am referit la tine. insa era legatura intre salata de boeuf fara carne si ciocolata fara cacao. si eu am vrut ca se poate si ciocolata fara cacao, nu e un lucru rar
am inteles, dar de-aia am si spus ca ciocolata fara cacao , desi imi place, este orice vrei tu sa fie numai ciocolata nu ii pot spune , ne intelegem mai greu in scris , dar ne lamurim noi pana la urma
eu stiam inclusiv ca daca sta mai putin de 5 secunde pe jos poate fi mancat fara probleme glumesc ... dar si eu mai fac asa ...
Ultima oara a fost editat de whitneyfree (2010-02-05 16:02:40)
To see the world in a grain of sand, And heaven in a wild flower, Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
- nu suport robinetii de la chiuveta plini de calcar - nu suport sa-mi foloseasca cineva prosoapele, exc : iubi - rar ies din casa fara sa fiu data cu tus - imi indrept intotdeauna parul desi sunt creata - nu suport sa fiu nepensata/neepilata - nu pot sa stau o zi fara sa mananc macar putina cioco - nu suport reclamele - daca mi se agata o unghie o pilez pana imi iese de pe creier senzatia ca ma zgarie
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
kathrynn a scris:Fetele, am o curiozitate, pentru cele care au scris ca nu mananca la altii acasa. Nu ati fost niciodata invitate la mese festive, aniversari, onomastici acasa la prieteni sau rude? Nici la ei nu mancati? Stati la masa si nu mancati nimic? Nu va suparati ca intreb, da zau ca nu pricep.
eu mananc. faceam gratare in padure si mancam cu mana, deci n am probleme de-astea plus ca la gramada mananc mereu cu pofta nu mi place sa merg eu la cineva si sa mi puna sa mananc - in general mancare gatita
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- pufu
- Sr. member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2008-06-28
- nu ma asez pe wc decat la rude mai apropiate - nu suport sa se faca zgomot pe langa mine cand eu ma concentrez asupra unui lucru - ma scoate din minti cand mi se spune "taci" sau "gata" ....atunci mai urat fac, mai mult vorbesc - ma enervez cand ii spun fratelui meu sa nu mai faca un lucru si el tocmai aia face intentionat - urasc sa se faca misto de mine sau sa se bata apropo-uri la adresa mea si eu sa aud - nu imi place cand mi se atrage atentia asupra unui lucru,pe un ton urat in modul "sa nu mai faci asa trebuie nush cum", sau sa mi se spuna tot timpul ce sa fac....sunt in stare sa gandesc si singura - nu-mi place sa mi se spuna "nu am nimic" cand eu vad clar ca ai ceva...eventual zici nu am chef sa vorbesc acum dar nu ma minti - nu suport sa plescaie cineva langa mine
mai scriu cand imi mai amintesc
Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Eu am zis ca spal fructele cu detergent daca pun mana pe ele dupa ce am pus pe caine, pt ca oricat de drag mi-ar fi, e murdar. Nu vad ce as putea pati, ca le clatesc bine si le sterg, doar nu le las pline de clabuci. Nici nu le frec cu buretele incat sa intre mirosul in ele. Pe de alta parte daca iau un ciorchine de struguri, il bag un pic la robinet sub jet si gata, nu stau sa spal fiecare boaba. La gratar si eu mananc cum apuc, dar nu stiu cum s-a nimerit ca intotdeauna au fost furculite de plastic. Dar as fi mancat si daca nu erau, ca mi s-ar fi parut deplasat sa fac fitze de fata cu restul lumii. Si, mai important, de foamne mananc oricum.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
-imi spal parul zilnic -dimineata intai beau o gura de cafea, fumez o tigara, si apoi ma spal pe fata si pe dinti -in fiecare dim si seara ma dau cu crema pe fata -patul il strang imediat ce ma trezesc -lenjeria o schimb in fiecare sambata -nu merg la somn daca nu am spalat si ultima furculita din chiuveta...ma deprima dim faptul ca as putea gasi vase nespalate -port doar sosete albe, si lenjerie intima alba( sutienul il mai adaptez, dar bikinii is mereu albi) -mai aveam o obsesie cu dermatograful, nu ieseam din casa daca nu eram pictata, dar am renuntat -nu beau cafea daca nu am tigara, si niciodata nu beau mai mult de una pe zi -daca nu beau cafeaua dim cand ma trezesc dupa aia nu mai are nici un farmec -daca nu fumez o tigara dupa ce mananc, degeaba am mancat, parca nu m-am saturat -nu pot invata in gand, doar cu voce tare -nu suport ciorapi pe sub blugi -ma enerveaza sa imi atraga cineva atentia asupra unui lucru care stiu ca trebuie sa il fac dar pur si simplu nu am avut timp -cand dorm si aud tastatura ma trezesc cu o sdtare de nervi pe care greu o potolesc -nu imi place sa asacult muzica la volum maxim acasa -nu mananc in camera niciodata, absolut nimic, pentru asta exista bucataria, si nici nu fumez in camera mai gandesc si mai adaug
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
- ma enerveaza cand ma uit la un film si vine cineva si incepe sa ma intrebe "da asta cine-i?" "da asta ce face? " etc ...
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
nu suport sa aud pe cineva muscand dintr'un mar,cand eu citesc,incerc sa adorm sau ma uit la tv!!! sunetul ala ma zgarie pe creier,la fel cum zgarie creta pe tabla
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
eu nu sufar sa aud unghii zgariand materiale, numai cand ma gandesc la asta mi se face pielea de gaina. vai, si daca persoana respectiva mai are si unghiile putin rupte si agata materialul e crima
- Divya
- Hero member
- Inregistrat: 2009-05-13
PillBlast a scris:eu nu sufar sa aud unghii zgariand materiale, numai cand ma gandesc la asta mi se face pielea de gaina. vai, si daca persoana respectiva mai are si unghiile putin rupte si agata materialul e crima
pfuai mi se face pielea de gaina cand ma gandesc la ce zici u
- Emilya
- Platinum member
- De la: munte
- Inregistrat: 2006-07-16
- Site
eu nu suport sunetul facut de furculita pe o farfurie...mi se ridica parul pe mine asa
Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my bodyMaia Ecaterina 14.01.2014
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
si eu spal merele cu detergent de vase. voua nu vi s-a intamplat sa fie uleioase? cred ca le dau cu ceva sa fie lucioase... nu pot sa le mananc daca le spal doar cu apa
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
cand ma supar incep sa plang si sa fac ca toti dracii
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- puffball
- Sr. member
- De la: wonderland
- Inregistrat: 2009-04-23
^ la fel fac si eu
- katharina_x
- Full member
- Inregistrat: 2009-07-11
-Nu suport sa fiu controlata in buzunare, in geanta, in ghiozdan sau in lucrurile mele personale.Unii au obiceiul prost de a face asta. daca vrei ceva, intrebi nu iti bagi mainile prin ce nu-ti apartine. -Imi place sa am tenul pefect.Daca am vreo urma de la vreun cosh, sau cine stie ce zbenghi iesit pe fata, mi se strica ziua si zic' arat oribil....' -Nu imi plac persoanele cu unghii neingrijite sau roase.Consider ca unghiile sunt ceva cu care femeile ar trebui sa se mandreasca, sa le ingrijeasca si sa le expuna.Aici adaug si persoanele care nu se ingrijesc pe sine..nu intru in detalii, sa zicem doar mustata neepilata si la vedere..oribil, sprancene nepensate, picioare neepilate, par nespalat[oke sunt cazuri in care chiar nu ai timp, dar macar ascunde asta, prinde-ti parul]...etc -Aceeasi chestie pe care am tot citit-o, cu apa. Nici mie nu imi place sa beau dupa cineva, doar dupa iubi, si nici sa imprumut sticla de apa, nu e igienic.Nu am de unde sa stiu pe unde a mai pus persoana respectiva gura. -Nu-mi place sa strige mama la mine sa scurtez timpul in care fac baie.Imi place sa ma lungesc, sa ma relaxez cu lumanari parfumate si sticlute cu esente. Dar ea nuh dom'le, ca o sa cada tavanu' de la aburi... -Am o problema cu violenta.Sunt irascibila, iar cand ma enervez, si persoana din fata mea rade, imi vine sa comit o crima:|Nu stiu cum sa explic, dar nivelul 'enervarii' mele creste uneori pana la maxim si, slava cerului, reusesc sa ma abtin. -Si da, ma spal pe maini ff des chiar si dupa ce ma imbrac cu o bluza sau ceva.. uneori mi se pare ca exagerez, dar..asa m-am invatat.
Ultima oara a fost editat de kemikal (2010-02-08 20:44:48)
Lips of splendor and tongue of deceit. All dying now as our fragile wrists hold only waste.. Yeah, that's my eye!
- deeadeea21
- Hero member
- Inregistrat: 2009-02-26
-urasc persoanele care isi trag nasul, e ca un tic.. asa tare ma enerveaza
- ally18
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-08-05
a_d_a a scris:carmen_21 a scris:cand ma supar incep sa plang si sa fac ca toti dracii
si eu incep sa plang
me too
Love. Live. Laugh.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|